Kanserli Olan Hücrelere Saldırıp Tamamen Yok Ediyor

16 Kasım 2020

Eminim hepiniz kanserli hücrelerinin ne kadar önemli bir hastalık olduğunu biliyorsunuzdur. Bir çok farklı araştırmalar yapan uzmanlar, kanseri yenmenin daha kolay olabileceğini söylüyor. Bir çok insan kanseri bitkisel yöntemlerle bitirmek ve çözmek ister.Bu bitkinin kansere oldukça faydalı olduğu bilinmektedir.

Artık kanserli hücreleri vücuttan atmanın yolları besinler ile mümkün olabileceğini söylesek? Güney ve Orta Amerika' ya ait olan acai çileği tam bir kanser düşmanı. Acai çileği, ahududu, böğürtlen, yaban mersini kızılcık göre daha fazla antioksidan kaynağı barındırır.

Hadi gelin faydalarına birlikte bakalım

Yıl 2009 senesinde oldukça popüler olan acai çileği, kırılgan olması nedeniyle kendi toprakları dışında bulmak çok zor. Bu sebeple günümüzde bu çileğin tozu ile meyvesinin ticari satışı başlamış.

Acai çileği, diğer meyvelere göre şeker oranı daha düşüktür. Bu besinin 100 gr meyveden %70 kalori ve %50' si yağdır, %16'sı ise karbonhidrat ve %4 'ü ise proteindir. Bunun yanı sıra bu meyvede, sodyum, A vitamini ve kalsiyum içermektedir.

Bu meyvenin içerisinde olan antioksidanlar kanseri önleyebilmektedir. En çokta lösemi hastalarına etkili olduğu söylenmiştir. Yapılan araştırmalar sonucu, akciğer kanser hücrelerini %86 oranında öldürebilmektedir.

Ayrıca kilo vermek isteyenler için de faydalı. Yağ oranı yüksek diyetlerin etkisini azaltabiliyor. Glukoz ve açlık seviyesini dengeleyerek bu meyveyi besin olarak da tüketebilirsiniz.

Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Lütfen adınızı giriniz!
Lütfen puan seçin!
Lütfen bir yorum yazın!

İlgili Yazılar

Vücudunuz ürik Asidi Fazla Üretiyor mu ? Çaresi Nedir ve Hangi Besin İyi Gelir

27 Eylül 2023

Vücudumuz bazı besinleri tükettikten sonra ortaya pürinin adı verilen madde ortaya çıkar ve...

Karındaki Şişliğin 5 Sebebi

25 Eylül 2023

Çoğumuz karın şişkinliğinden muzdarip. Nüfusun %15 ile %35 bu şişkinlikten şikayetçidir...

KEMİK ERİME RİSKİNE KARŞI KALKAN !!!

18 Eylül 2023

Kuru eriğin sağlık açısından pek çok faydası vardır. İşte bunlardan bazıları: ...

KALÇA AĞRISI KANSER BELİRTİSİ Mİ

16 Eylül 2023

KALÇA  AĞRSIKalça ağrısı, kalça ekleminde ve çevresindeki dokularda meydana gelen acı ...