Yaşadığınız Alandan Nasıl Keyif Alabilirsiniz?

29 Nisan 2022

Yaşadığınız Alandan Nasıl Keyif Alabilirsiniz?

Bireylerin özellikle pandemi döneminden sonra en çok vakit geçirdikleri alanlardan biri şüphesiz evleri olmuştur. Yaşamımızın büyük kısmını geçirdiğimiz yaşama alanlarımızda hem rahat etmek hem de buraları keyif aldığımız alanlara çevirmek aslında hiç de o kadar zor değil. Herkesin mobilya seçimleri ve tarzı birbirinden farklı olabilmekle birlikte yaşadığınız alanları farklılaştırmak size özel kılmak için bir kaç dokunuş yapabilmeniz mümkündür. Yazımızın detayında Yaşadığınız Alandan Nasıl Keyif Alabilirsiniz? Sorusu ile ilgili ufak tüyolar bulabilirsiniz.

  • Mutfaklar hemen hemen herkesin en çok vakit geçirdiği alanlardan olmaktadır. Mutfak büyüklüğünüze göre duvarlara yaptıracağınız raflar ile mutfaklarınızı canlandırabilir. Bu raflara hem dekoratif objelerle hem de çiçeklerle süsleyebilirsiniz.
  • Evin ilk giriş yeri olan antreler dışarıdan ilk girişte evin havasını yansıtan alanlardır. Evin konumu müsaitse giriş kapısının karşı duvarını şık bir duvar kağıdı ile kaplatmak ve önüne koyacağınız dresuar ile evinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Günümüzde her eve uygun dresuar modelleri herkesin zevkine uygun çeşitlerle doludur. Özellikle son dönemlerde mat modeller ile üretilmiş dresuarlar antrelerinize ayrı bir hava katacaktır. Dilerseniz dresuarlarınızın üstünü kendi zevkinize uygun tablolar ile renklendirebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken duvar kağıdı seçimlerinin gözü yormayacak ve sade modeller ile tercih edilmesidir. Bu şekilde dresuarlarınızı daha şık bir şekilde sergileme olanağına kavuşursunuz.
  • Salonlar bir evin hem en büyük hem de en çok kullanılan alanlarını oluşturmaktadır. Dolayısı ile salonlarınızda ferahlık istiyorsanız koltuk takımlarınızı salon büyüklüğünüze göre seçmelisiniz. Minimal boyutta berjerler ve koltuk takımları küçük salonlar için daha uygun modellerdendir. Salonu renklendirmek için bir yada iki duvarı duvar kağıtları ile derinleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra son dönemlerde özellikle yemek masası bölümünde bulunan bir duvarı ayna kaplatmak salonlara oldukça şık bir hava getirmektedir. Parçalı ayna modelleri ile salonlarınızı olduğundan daha büyük ve ferah gösterebilirsiniz. Günümüzde birbirinden farklı çeşitlerde üretilen ayna modelleri ile seçim yapmanız zor olacaktır.
  • Kitaplıklar bir evi keyifli hale getirmek için oldukça ideal parçalardır. Özellikle okumayı seven kişiler için kitaplık bir evin en güzel ve keyifli yerini oluşturmaktadır. Odanıza uygun kitaplık çeşitlerini hazır mobilyalar arasından seçebileceğiniz gibi kendinize uygun modelleri mobilyacılara da yaptırabilirsiniz.

Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Lütfen adınızı giriniz!
Lütfen puan seçin!
Lütfen bir yorum yazın!

İlgili Yazılar

Mobilyaların Dekorasyona Etkileri

8 Mayıs 2022

Mobilyaların Dekorasyona Etkileri  Mobilyaların dekorasyona etkileri herkes tarafından bili...

Doğayı Evinize Taşıma Yöntemleri

7 Mayıs 2022

Doğayı Evinize Taşıma YöntemleriGünümüz şartlarında insanların hızlı ve yorucu haya...

Feng Shui Felsefesi ile Ev Dekorasyonu

6 Mayıs 2022

Feng Shui Felsefesi ile Ev DekorasyonuFeng Shui felsefesi ile ev dekorasyonu yapılabilmesi içi...

Çocuk Odası Tasarlarken Nelere Dikkat Edilmeli

5 Mayıs 2022

Çocuk Odası Tasarlarken Nelere Dikkat EdilmeliÇocuk odaları bir evin en canlı ve renkli oda...