Burçların Anlamları Nelerdir?

17 Mayıs 2022

Burçların Anlamları Nelerdir?

Burçların anlamları nelerdir? soruna her burç için ayrı ayrı açıklama getirmek yerinde olacaktır. Ayrıca burçları temsil ettikleri elementlere göre de hava, su, ateş ve toprak gruplarına ayırarak inceleme yapılacaktır. 

Hava ve Ateş Grubu Burçlar

Ateş grubu burçlar ve anlamları; 

Koç burcu, savaşçı, cesur, maceraperest bir burçtur. Sabırsız, hareketli, enerji dolu koçlar aynı zamanda son derece kıskanç yapıya sahiplerdir. 

Yay burcu, öncülük etmeyi çok seven ve kendilerine olan güvenleri son derece yüksel olan burç grubundadır. Fark yaratmayı seven yay burçları yeniliklere açıktır. 

Aslan burcu, mükemmel ve idealist yapısı yüzünden kendini beğendiği düşünülen bir burçtur. Yaratıcı olan ve hedefleri doğrultusunda ilerleyen aslan burcu her zaman en iyisini istemektedir. 

Hava grubu burçların anlamları nelerdir?;

Kova burcu, utangaç yapısı ve sessizlikleri ile bilinen bir burçtur. Barış yanlısı olan kova burcu aynı zamanda evcimen olması ile de bilinir. 

İkizler burcu, konuşkan, canlı ve zeki bir burçtur. Çocuk ruhlu ve çabuk sıkılabilen ikizler burcunun çift karakterli olduğu bilinen özellikleridir. 

Terazi burcu, son derece saygılı, zarif ve dengelidir. Lüks hayatı seven teraziler, çapkın olmalarının yanında sevilmeye de düşkün bir burçtur. 

Toprak Ve Su Grubu Burçlar

Su grubunu temsil eden burçlar ve anlamları;

Balık burcu, duygusal ve son derece hassas yapısı olan burçtur. Hayal kurmayı çok seven balıklar huzurlu ortamları genellikle tercih ederler. 

Yengeç burcu, duygu ve iyi niyet kelimelerinin anlam bulduğu burçtur. Anaç ve merhametli olan yengeçler içine kapanık olmaları ile de dikkat çekmektedirler. 

Akrep burcu, tutkulu olan ve şehvet duygusuna bürünen savaşçı bir burçtur. Akrepler son derece inatçı olmaları ile bilinen ve intikam alma duyguları son derece yüksek bir burç olarak bilinirler. 

Toprak grubu burçların anlamları nelerdir?;

Başak burcu, daima yükselmeye eğimli olan ve tuttuğunu koparana kadar bırakmayan bir burçtur. Başak denildiği anda başarı, zeka, disiplin kelimeleri anlamlanmaya başlamaktadır. 

Oğlak burcu, tam bir asalet timsalidir. Güvenilir olmalarıyla ön plana çıkan oğlak burcu tam bir işkoliktir. 

Boğa burcu, dost canlısı ve ailesine düşkün yapıları ile bilinmektedir. Alıngan yapısına rağmen, hayata karşı dimdik durabilen boğa burcu sevgi dolu bir burçtur. 

Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Lütfen adınızı giriniz!
Lütfen puan seçin!
Lütfen bir yorum yazın!

İlgili Yazılar

Astrolojik Kişilik Nedir?

26 Mayıs 2022

Astrolojik Kişilik Nedir?AstrolojiAstroloji, çeşitli gök cisimlerinin, insan karakteri v...

Farklı Takvimlere Göre Burçlar

25 Mayıs 2022

Farklı Takvimlere Göre BurçlarAstroloji; gök cisimlerin insanın karakteristik özellikleri ...

Burçların Genel Kültür Seviyeleri

25 Mayıs 2022

Burçların Genel Kültür SeviyeleriKOÇEgoları yüksek olan koç burçlarının genel kü...

Astrolojik Kişilik ve Örgütsel Bağlılık

25 Mayıs 2022

Astrolojik Kişilik ve Örgütsel BağlılıkAstrolojik KişilikGökyüzünde bulunan 12 bur...