Burçların Genel Kültür Seviyeleri

25 Mayıs 2022

Burçların Genel Kültür Seviyeleri

KOÇ

Egoları yüksek olan koç burçlarının genel kültürleri siyasi konular üzerinde gelişmiştir. Fatura analizleri, gazete manşetleri ve politik konular hakkında bilgi sahibidirler. Genel kültürlerinin gelişmediği konular ise duygu durumları, hayaller ve ütopik konulardır. 

BOĞA

Hararetli bir yapıda olan boğa burçları ile tartışmaya açık konularda kesinlikle konunun sonu tartışmaya bağlanacaktır. Magazinsel konuları hakkında konuşmayı severler. Genel kültürleri ise ciddi konularda gelişmemiştir. 

İKİZLER

İkizler burcunun mutlaka her konu hakkında bir fikri vardır. Bilgisi olmasa bile mutlaka bir fikri vardır. Konuşurken karşısındaki kişiyi hipnoz bile edebilir. Bir konuşmayı İkizler başlatır ve İkizler bitirir. Melankolik konuları ise sevmezler. 

YENGEÇ

Yengeç burçları duygusallığıyla ön plana çıktıkları için derin konular endişeye kapılmalarına sebep olur. Siyasi gündem ise oldukça tehlikelidir. Yengeç burçlarının genel kültürlerinin geliştiği konular ise duygular, hatıralar ve yaşanmışlıklardır.

ASLAN

Aslan burçları egoist özellikleri sebebiyle kendisi hakkında konuşmayı çok sever. Genel kültürleri en çok varoluşun nedenleri gibi felsefik konular üzerinde gelişmiştir.

BAŞAK

Her şeyi ve herkesi sürekli eleştirmeyi seven Başak burçları ile eleştirel konuları konuşmaktan hoşlanır. Genel kültürleri ise daha çok film, kitap, yönetim şekli, mimari yapılar üzerinde eleştiri üzerine gelişmiştir.

TERAZİ

Adaleti simgelen terazi burçlarının genel kültürleri sosyolojik ve toplumsal konular üzerinde gelişmiştir.

AKREP

Asabiyetiyle öne çıkan Akrep burçları normal konuşurken bile tartışma görüntüsü verebilir. Genel kültürleri ise siyaset, siyasi bilgiler, dünya gündemi ile ilgili tartışmak konusunda gelişmiştir.

YAY

Her konuda konuşabilme yeteneği olan yay burçları oldukça sempatiktir. Felsefi konuları konuşmayı ise daha çok severler.

OĞLAK

Oğlak burçları bilgiç tavırlarıyla dikkat çekmektedir. Yeni bir şeyler öğrenmek ve her şey hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Bu nedenlerle genel kültürleri oldukça gelişmiştir. 

KOVA

Kova burçları çok zeki ve enteresan nitelikte burçlardır. Uzaktan egoist yakından endişeli görünebilirler. Önce kendilerinin konuşup sakinleşmeleri gereklidir. Sabit fikirli oldukları için yeni konulara açık değillerdir. Kova burçlarının genel kültürleri en çok Türk Edebiyatı, Türk Tarihi konularında gelişmiştir. 

BALIK

Realist konular balık burçlarının dikkatini çekmez. Genel kültürleri daha çok fantastik evren, tanrı konuları, evren ve varoluş konularında gelişmiştir. 

Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Lütfen adınızı giriniz!
Lütfen puan seçin!
Lütfen bir yorum yazın!

İlgili Yazılar

Astrolojik Kişilik Nedir?

26 Mayıs 2022

Astrolojik Kişilik Nedir?AstrolojiAstroloji, çeşitli gök cisimlerinin, insan karakteri v...

Farklı Takvimlere Göre Burçlar

25 Mayıs 2022

Farklı Takvimlere Göre BurçlarAstroloji; gök cisimlerin insanın karakteristik özellikleri ...

Astrolojik Kişilik ve Örgütsel Bağlılık

25 Mayıs 2022

Astrolojik Kişilik ve Örgütsel BağlılıkAstrolojik KişilikGökyüzünde bulunan 12 bur...

Burç Grupları Nedir? 

23 Mayıs 2022

Burç Grupları Nedir? Burç grubu on iki burcun  dört elemente ayrılmasıdır. Bu elementle...